af006318: Submersion, 49 tekeningen van Toulouse-Lautrec - August Vermeylenkring - afdeling Ronse
"Affiche uitgegeven in 1969 door de August Vermeylenkring Ronse voor de tentoonstelling Submersion. Tekst: Galerij Uutvercoren, Submersion, 49 tekeningen van Toulouse-Lautrec. Open van 18 mei tot 31 mei. Telkens van 8.30 u. tot 12 u. van 13.30 u. tot 19.30 u. ’s zondags enkel van 10 tot 12 u. Opening: zondag 18 mei te 11u. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"