fo027460: NCOS project 2377, Programma van regionale ontwikkeling in de Kilimanjaro-streek, Tanzania, een realisatie van CDTF - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2377; Kleurenfoto, van de projectmedewerkers die aan tafel zitten en documenten ondertekenen. NCOS project 2377, Programma van regionale ontwikkeling in de Kilimanjaro-streek, Tanzania, 1990-1999. Een realisatie van CDTF. Land/Regio: Tanzania; Code: TANZANIA; Projectnaam: Programma van regionale ontwikkeling in de Kilimanjaro-streek; Series: Projectnummer: 2377; Land/Regio: Tanzania; Code: TANZANIA; Projectnaam: Programma van regionale ontwikkeling in de Kilimanjaro-streek; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"