fo028116: Zonder titel - Krull, Germaine
"© Succesion Germaine Krull, Museum Folkwang Zwart-witfoto van een hellend landschap met bomen aan de horizon. Jaren 1920. Germaine Krull. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"