Mijn geld. Goed geweten? : een onderzoek naar de financiële banden tussen banken en wapenproducenten - Scheire, Christophe (Brussel: Netwerk Vlaanderen, 2003)
"Met medwerking van : Forum voor Vredesactie vzw, Vrede vzw, Netwerk Vlaanderen vzw, Profundo"