vl000466: Socialistische Mutualiteiten Tienen - Vanrillaer, Victor; Defau
"Vlag van de Social. Mutualiteiten van Tienen Brabant. Op een rood veld, naar de broekhoek toe: twee geschilderde figuren (bustes). Een man met ontbloot bovenlijk en een dokter met microscoop. Ze geven elkaar de hand. Daaronder de naam van de organisatie en de plaatsnaam. Rode bies met korte rode franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"