pk003277: Europa heeft de vrouwen nodig, Europese verkiezingen 1999
"Postkaart met aan de voorzijde een reproduktie van het schilderij 'Jong meisje met de parel' van Vermeer en de tekst: 'Europa heeft de vrouwen nodig'. Aan de achterzijde staat de tekst: '13 juni 1999 - Europese verkiezingen / Prijs Vrouwen van Europa / De vrouwen hebben Europa nodig / Resolutie van de Raad en de Ministers van Onderwijs, in het kader van de Raad bijeen, van 3 juni 1985 houdende een actieprogramma betreffende gelijke kansen voor meisjes en jongens in het onderwijs.' Zie ook: pk003280Zie ook: pk003279Zie ook: pk003278 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"