af018081: 0110: concerten voor verdraagzaamheid
"Affiche uitgegeven in 2006 voor een gratis muziekfestival voor verdraagzaamheid, tegen racisme, tegen extremsime en tegen zinloos geweld in Antwerpen, Gent, Brussel en Charleroi. Tekst: 0110 concerten voor verdraagzaamheid Antwerpen, Gent, Brussel, Charleroi sms 0110 naar 3699 steun dit gratis festival € 1,50/sms www.0110.be. Partners in verdraagzaamheid: Het Nieuwsblad, De Standaard. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"