st000321: Geen splitsing ! Pas de scission ! FGTB-ABVV
"Sticker met tekst : Geen splitsing ! Pas de scission ! FGTB-ABVV. Voor vakbondseenheid en vakbondsdemokratie. Pour l'unité et la démocratie syndicale. Vonk. L'unité socialiste. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"