b000964: Gemeentebestuur Stabroek, 1984, Gewestfeest
"Een trofee van het Gemeentebestuur van Stabroek, 1984. Tekst: Gemeentebestuur Stabroek, 1984 Gewestfeest Polder en Hei, 10 jaar jong en blij . FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"