pk001854: Colonie l'Essai, Libertaire Commune Aiglemont
"Prentbriefkaart voorstellend de tuin en gebouwen in de Libertaire Commune in Aiglemont, uit de tweede reeks van 6 kaarten die werd uitgebracht in1904. Tekst: Colonie communisme d'Aiglemont. Nr 10. - Tous charpentiers. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"