Vrouwen en wetenschap : dra.marie is wel wijzer : een bundel artikelen over vrouwen en wetenschap, vrouwenstudies en vrouwen en kunst (Tilburg: Studium Generale, 1980)
"Uitgave ter gelegenheid van de Studium Generale-cyclus"