003.00499: Briefwisseling, nota, pamflet, resolutie, verslag, knipsels, postkaarten en lijst (N/F) betreffende een vergadering van het Nationaal Comité ABVV-congres, regelen en verdedigen van de belangen van de bedienden o.a. tussenkomsten bij firma De Coene en bij diverse groothandels, publicaties en propaganda BBTH-BBTK, contacten met LBC over actie in textielnijverheid - BWP-afdeling Kortrijk
"Collection: BWP/BSP/SP-afdeling Kortrijk; Biografie: De federatie Kortrijk was een van de vele regionale federaties van de Belgische Werkliedenpartij. De partijfederaties waren lange tijd op arrondissementele basis georganiseerd. Het zwaartepunt van de federatie lag overigens niet in Kortrijk, maar in het rode ‘bolwerk’ Menen. Level of description: Item; Series: 003: Archief van BWP-afdeling Kortrijk"