af001104: Vredes fancy-fair ten bate van de SVV kindervakanties - sm Het Licht; SVV
"Affiche uitgegeven in 1984 door Socialistische Vooruitziende Vrouwen (SVV)-afdeling Gent voor een fancy fair ten voordele van hun kindervakanties. Afbeelding: spelende kinderen. Tekst: Vredes fancy-fair Anthée 8 september 84 ten bate van de SVV kindervakanties - Inlichtingen: SVV, Vrijdagmarkt 10, Gent - tel. 091/25 44 47. Druk s.m. Het Licht - Gent. Verantw. Uitgever: SVV - Vrijdagmarkt 10 - Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"