af015996: 6de Magic Day * Gymoase - AST; Van Thillo, Pierre
"Affiche uitgegeven in 1999 door de Antwerpse Socialistische Turngouw (AST). Afbeelding: palmbomen. Tekst: AST 6de Magic Day * GYMOASE. Zaterdag 24 april 1999. waar? PTS BOOM Rodenbachlaan. 15u30 VOLWASSENEN 150 BEF, KINDEREN -12J 50 BEF; 19u30 VOLWASSENEN 200 BEF, IN VOORVERKOOP 150 BEF, KINDEREN -12J 100 BEF; 15u30 en 19u30 VOLWASSENEN 250 BEF. Caterva. v.u. Pierre Van Thillo - Boomgaardstraat 22 bus 25 - 2600 Antwerpen. Vrij van zegel art. 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"