fo016499: Antwerpen na de Tweede Wereldoorlog
"Zwart-witfoto van een verwoest gebouw in de Sint-Bernardstraat in Antwerpen na de Tweede Wereldoorlog, 27 januari 1945. Zicht op een groep mensen die de verwoestingen bekijken. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"