Apartheid, homosexualiteit en ... Aids - Deman, Chille (Zonder Pardon : maandelijks kontaktblad van het Homofielencentrum Brussel ; vanaf (1980) feb : Brussels homo-maandblad)
"Chille Deman Fonds Suzan Daniel (FSD)"