fi000711: SOM - De militaire aankopen - SOM; SP
"Uitzending van de Socialistische Omroep (SOM), uitgezonden op 6 maart 1987, met als onderwerp de militaire aankopen. Reportage van Rik Pareit over de militaire aankopen en budgetten van de regering. Minister van defensie de Donea wil een verhoging van het budget. Louis Tobback wijst op de druk van industriële belangen, en op corruptie. Ook Pierre Chevalier komt aan het woord."