fo025161: Betoging Cockerill Yards - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van een betoging van het personeel van Cockerill Yards, oktober 1981. Spandoek van de scheepsbouwers. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"