592.052: Script van Gasparone, operette in 3 bedrijven van Carl Milloecker, regieaanwijzingen - Zang- en toneelkring Gelijkheid en Recht Mechelen
"Collection: Zang- en Toneelkring Gelijkheid en Recht Mechelen; Level of description: File; Series: 592: Archief van Zang- en toneelkring Gelijkheid en Recht Mechelen"