te001442: Politiek karikatuur, wetgevende verkiezingen 1946 - F.W.
"Gewassen tekening met de afbeelding van August De Schrijver angstig in bed, naar aanleiding van de wetgevende verkiezingen in 1946. Verschenen in dagblad Vooruit met de titel: 'De nare droom van den Schrijver, voorzitter van de Christelijke Volkspartij'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"