af008698: Stop VS-interventie - Moerman, Luk; Drukkerskollektief De Wrikker; El Salvadorkomitee; Nicaragua Komitee; Guatemala Komitee België; Vrienden van Cuba; Rombouts, Jan (1981)
"Affiche van Luk Moerman (Lukas) uitgegeven in 1981 door El Salvadorkomitee, Nicaraguakomitee, Guatemalakomitee en Vrienden van Cuba voor solidariteit met Centraal-Amerika. Afbeelding: karikatuur van Ronald Reagan (CIA-man) die de Centraal-Amerikaanse landen (Guatemala, Honduras, El Savador, Nicaragua, Cuba), afgebeeld als een cactus, wil grijpen, zodat het mes uit zijn handen valt. Tekst: centraal-amerika bedreigd. STOP V.S.-INTERVENTIE. dond. 17 december, blandijn aud. D: anti-interventieavond • bevrijdingsfilm: de militairen van beide Amerika's • freddy tack over Cuba • katlijn declercq over Guatemala • brigitte van maele over Nicaragua • rob de vlieghere over El Savador. organisatie: El Salvador-, Nicaragua-, Guatemala-komitees, vrienden van Cuba. V.U.: JAN ROMBOUTS HOOGSTRAAT, 9, 9000 GENT. (VRIJ VAN ZEGEL, ART.) DRUKKERSKOLLEKTIEF DE WRIKKER VZW PRINSSTRAAT 20 2000 ANTWERPEN 031.33 73 54. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"