af010179: Sorry vriendje… maar ik heb mijn handen vol… - Brasser; NCOS
"Affiche van Brasser (Pol De Valck) uitgegeven in 1973 door het Nationaal Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking (NCOS) voor ontwikkelingssamenwerking. Afbeelding: tekening van een man met jas aan, hoed op en sigaar beladen met geschenken en naast hem een jongetje met een collectebus. Tekst: Sorry vriendje… maar ik heb mijn handen vol… AKTIE 11.11.11 27 en 28 oktober 1973. Gratis bijvoegsel van het speciaal nummer - september - De Wereld Morgen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"