ls000535: Stadsmarkt - Wilchar
"Linoleumsnede met de afbeelding van een stadsmarkt met kramen, mensen en karretjes met waren op een plein Linksonder Wilchars merkteken en een verkoopskenteken, rechtsonder gehandtekend Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"