txt000280: Belgisch Netwerk Armoedebestrijding
"Een rode katoenen T-shirt met de tekst: 17/10 BAPN, Réseau belge de lutte contre la pauvreté; HAUT LES BAS REVENUS. WWW.17 octobre.be. Afbeelding: tekening van een das met een knoop erin. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"