af015242: No Pasaran - Grüttner, Rudolf (1984)
"Affiche van Rudolf Grüttner uitgegeven in (1984) voor solidariteit met de Nicaraguanen. Afbeelding: zwart-witfoto van soldaten. Tekst: No Pasaran. Design: Rudolf Grüttner. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"