fo020632: Rakkersclub
"Zwart-witfoto van het decemberfeest van de Rakkersclub Gent-Eeklo in de Vooruit. Elk met een zakje goudvisjes naar huis. Mietje Bilquin achteraan op de trap. Gent, 1 december 1963. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"