fo020860: Ontvangst te Boom
"Zwart-witfoto van de ontvangst op het gemeentehuis van Boom van gedecoreerden rond 1975. In het midden : burgemeester Marcel Van Bulck en schepen Jozef De Gendt, uitererst rechts : schepen Helena de Saeger. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"