af008138: 20 jaar dank zij u gratis Geneeskunde voor het Volk Zelzate - Creativan; Geneeskunde voor het Volk Zelzate; Van Acker, Roland
"Affiche van Creativan uitgegeven in 1997 door Geneeskunde voor het Volk Zelzate voor de viering van hun 20-jarig bestaan. Afbeelding: manifestaties. Tekst: 20 jaar dank zij u gratis Geneeskunde voor het Volk - Zelzate. Wij vieren feest! Zaterdag 22 november '97. 14u. Opening tentoonstelling, café chantant, sinterklaasfeest. 17u. Receptie met • verrassingsoptreden dokters • aan het woord Roberto D'Orazio, Tiny Mast. 18.30u. Feestmaaltijd. 21u. tot ... Volksbal. Info: GvhV, tel.: 09/344.92.44. Gemeentelijke lagere school Emiel Caluslaan - Zelzate. Ontwerp Creativan. V.u. Roland Van Acker, Groenplein 19, 9060 Zelzate. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"