Speaking about the unspeakable : de poëzie van Jim Holmes. De petemoei van Homologie - Keilson-Lauritz, Marita (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Marita Keilson-Lauritz Fonds Suzan Daniel (FSD)"