Infolder : toch zwanger. Wat nu? - Laquière, Marc; Schetsken, Frits (Antwerpen: Info Jeugd Nationaal, 1976)
"ontwerptekst en eindredaktie: Marc Laquière ; tekstbewerking: Frits Schetsken ; tekeningen : Dirk Bulckens"