fo006245: Hendrik (Henri) Fayat op de wereldhandelsconferentie - Flournoy, Phil
"Zwart-witfoto van Hendrik (Henri) Fayat in gezelschap op de wereldhandelsconferentie in Virginia (USA) op 29 okotber 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"