Welzijnszorg : een studie over het ontstaan en de evolutie van Welzijnszorg in Caritas Catholica - Baert, Julia (Leuven, 1974)
"Julia Baert BMLIKThesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Sociologie. Fotocopie."