Herdenking eerste Vlaams socialistisch kongres 1937-1987 : Arenbergzaal Antwerpen zaterdag 27 juni 1987 (Antwerpen: Socialistische Partij (SP), 1987)
"met toespraken van John Mangelschots, Georges Derieuw, Willy Claes, Karel Van Miert Archief Nic Bal Archief Frans Christiaenssens"