fo027232: NCOS project 1734 - Constructie van twee bruggen. Rwanda, een realisatie van ARDI - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1734; Kleurenfoto, van het grote werk van het sluiten van de opgravingen en de rehabilitatie van het stroomgebied en de afwateringsgebieden. NCOS project 1734 - Constructie van twee bruggen. Rwanda 1986-1991. Een realisatie van ARDI; Association Rwandaire pour la promotion du développement intégré. Land/Regio: Rwanda; Code: RWANDA/87; Projectnaam: Constructie van twee bruggen; Series: Projectnummer: 1734; Land/Regio: Rwanda; Code: RWANDA/87; Projectnaam: Constructie van twee bruggen; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"