te005229: Politieke karikatuur, 3 x 8 uren.
"Tekening als politieke karikatuur waarop twee arbeidershanden het cijfer acht stevig vasthoudt terwijl een geringde kapitalistenhand de acht vastgrijpt. Opschrift: Arbeiders! Houdt vast! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"