'It's just not cool to be promiscuous..' New York - AIDS-theater - Bollinger, Michiel (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Michiel Bollinger Fonds Suzan Daniel (FSD)"