fo024220: Soepbedeling tijdens de eerste Wereldoorlog - Speeckaert
"Zwart-witfoto van de soepbedeling aan kleuters van de Crèche Jourdan te Sint-Gillis tijdens de Eerste Wereldoorlog. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"