af008494: U.S. out of Panama - AIB; LAI; Legrand, Béatrice (1985)
"Affiche uitgegeven in (1985) door AIB/LAI met als trefwoord internationale solidariteit: Panama.Tekening: Amerikaanse gevechtshelikopter.Tekst: u.s. out of panama. Anti-Imperialistische Bond (AIB) LIGUE ANTI-IMPERIALISTE (LAI). E.r.: Béatrice Legrand, 68 rue de la Caserne, 1000 Bruxelles. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"