af017261: Prachtig Meiavondfeest Cinemazaal Vooruit 1957 - Het Licht; BSP
"Affiche uitgegeven in 1957 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) Gent voor de Dag van de Arbeid. Tekst: Dinsdag 30 april 1957 te 19u30 PRACHTIG MEIAVONDFEEST Cinemazaal Vooruit, St. Pietersnieuwstraat, Gent. 1 Socialistisch gedeelte met Harmonie Vooruit - Gemengd koor Anseele Vrienden - S.J. Koor Het Vrije Lied - Multatulikring. 2 Variété-gedeelte met Conferencier-Animator JIMMY RODGERS; Orkest THE HAPPY FRIENDS; ARIZONA JIM, Zuid-Amerikaanse songs; BABE BROKE, talentvolle T.V. en Radio-star; BURT LONEY, neger-baszanger uit Jamaïca. Meirede door Edward Anseele. Deuren te 18u.30 - Kaarten 25-20-15 F. 15u MEIFEEST voor de socialistische gepensioneerden in Cinema Vooruit, St-Pietersnieuwstraat met Orkest John Blarney; Theo Daese, Conferencier; Hélène Marechal; Romain De Coninck; Burt Loney, Neger-baszanger. ALGEMENE INGANGSPRIJS: 10 F. In de socialistische lokalen. Ons Huis Vrijdagmarkt Meiavondfeest met NOVELTY ENSEMBLE, Meirede door pgt. Em. VERGEYLEN (senator). Feestlokaal St. Pietersnieuwstraat te 20u. Meiavondbal met Jazzformatie Blarney, te 20u. Brasserie-Concert met als vedette TERRY LESTER. Drukkerij « S.M. Het Licht » - Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"