fo020847: Heinrich Wandt
"Zwart-witfoto van een groep militairen (waaronder artsen van de inspectiedienst) tijdens een kerstetentje in 1915 gedurende de Eerste Wereldoorlog. Heinrich stuurt deze foto naar zijn ouders in Stuttgart vanuit Gent op 6 januari 1916. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"