te001612: Zuid-Afrika ...In Wit-Zwart - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Illustratie verschenen De Wereld Morgen 21 december 1978. Dertiende tekening uit een reeks van 18 tekeningen. Strip over de geschiedenis van Zuid-Afrika. Scenario met behulp van Mark Vandommele. Mark Vandommele was de hoofdredacteur van De Wereld Morgen 1976-1986. Afbeelding gaat over het zwarte verzet voor vrijheid, en de regering die de bevrijdingsbewegingen tracht te verbieden door de apartheidswetgevingen te verscherpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"