af015552: The Colors of Freedom - Schellekens, Nicole; Amnesty International Vlaanderen
"Affiche van Nicole Schellekens uitgegeven in 1991 door Amnesty International Vlaanderen voor mensenrechten. Afbeelding: tekening van een saxofonist. Tekst: THE COLORS OF FREEDOM. Amnesty International. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"