af015594: Amnesty International benefietconcert - Amnesty International Vlaanderen; De Brauwer, Rik
"Affiche uitgegeven in 1989 door Amnesty International Vlaanderen voor een benefietconcert. Afbeelding: afdruk van het hoofd van een zanger voor de micro. Tekst: AMNESTY INTERNATIONAL BENEFIETCONCERT. OUTSIDE EDGE, HEART EXPLODES, TWO RUSSIAN COWBOYS, THE RAGGA MUFFIN SOUNDSYSTEM, PANACHE CULTURE, THE JONES. ZAT. 23 SEPT. ’89. DEUREN : 15.00 U, V.V.K. : 250 F, KAS : 300 F. ZAAL NETWERK v.z.w. RIDDERSTR. AALST. Verantw. uitg.: Rik De Brauwer, Houwstraat 54, Oordegem. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"