Park in zicht : het verhaal van Sint-Baafskouter - Rozebroeken - Andries, Steven; Vermote, Michel; Vertriest, Isabelle (Gent: Actiegroep Sint-Baafskouter-Rozebroeken, 2005)
"Redactie: Steven Andries, An Liekens ; Coördinatie: Michel Vermote en Isabel Vertriest"