af001633: Europese verkiezingen - Clauwaert, Jo; KPB; Tobac, André (1984)
"©SOFAMZie ook: af001661 Affiche van Jo Clauwaert uitgegeven in 1984 door Kommunistische Partij van België (KPB- voor de Europese verkiezingen. Afbeelding: fotomontage van een man met nummer 5 in plaats van hoofd en op zijn hemd de kaart van Europa, een grote pijl wijst diagonaal naar rechts. Tekst: EUROPESE VERKIEZINGEN. MEETING. Het Kommunistisch programma voor een Europa zonder inleveren zonder raketten. K.P.B. Sprekers: Jef Turf, lijsttrekker. Mirella De Simone, 4de plaats. Hugo Dewitte, 7de plaats. 31 MEI 20.00 uur Zaal AFI Vennestraat, 98 Winterslag - Genk. Animatie: WAZO Jazz-quartet. in aanwezigheid van verschillende buitenlandse zusterpartijen die in Limburg vertegenwoordigd zijn. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"