Ervaringen opgedaan bij het oprichten van een sociale dienst in een beschuit en chocoladefabriek - Van Massenhove, G. (Brussel: G. Van Massenhove, 1946)
"Verslag, Arbeidershogeschool Brussel ; S/92/041"