fo001853: Coöperatieve Samenwerkende Maatschappij Vooruit
"Zwart-witfoto van de bakkerij van de coöperatie SM Vooruit. Gent. Opschrift: Hier kan iedereen brood bekomen, 1ste soort 23 cts, 2de soort 20 cts, Pain pour les bataliers. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"