te001676: Kinderen bekijken de derde wereld - Geboes, Jos
"Tekening gepubliceerd in De Wereld Morgen 18 januari 1979. Het artikel gaat over de 11.11.11 aktie van dat moment. Scholen lieten hun kinderen tekenen hoe ze de derde wereld zien. Afbeelding van een huis met daarvoor drie vrouwen en een lama. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"