fo003100: Werklozen
"Zwart-witfoto van de groep jonge werklozen die deelnamen aan een studieweek in Menen van 24 tot 29 juni 1935. Groepsfoto met links Cyriel Blieck. Opschrift onderaan: Van 24 tot 29 Juni 1935 had te Meenen een studieweek voor jonge werkloozen plaats. De deelnemers voor het Volkshuis. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"