fo028434: Zonder titel - Lefebvre, Ch.
"Zwart-witfoto van een maquette/tekening van een decor voor en operette van Alexandra Exter (Russische schilder en ontwerpster). Jaren 1920. Ch. Lefebvre. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"